Giada i35 – миникомпютър за дома и офиса

0
18

Компанията JEHE представи нов модел миникомпютър с размер на книга. Устройството носи обозначението Giada i35 и е подходящо за употреба както в дома, така и в офиса. Новият продукт ще се появи в продажба в края на текущия месец.

Миникомпютърът i35, в съчетание с процесора Intel Atom D2700/D2500, е подходящ за работа с интернет, с офис приложения, както и за развлечения и създаване на домашен кинотеатър.

Моделът е снабден с 2 гигабайта оперативна памет DDR3 и твърд диск с капацитет 320 GB. Лесното свързване на допълнително домашно или офис оборудване към миникомпютъра се осигурява чрез четири порта USB 2.0, комбиниран порт eSATA, порт USB 2.0, безжичен адаптер Bluetooth, както и четец на карти „четири в едно“ за форматите SD, MMC, MS и MS Pro.

i35 поддържа видео с висока резолюция 1080p High Definition, HDMI-връзка и възможност за дистанционно управление на възпроизвеждането на филми и музика.

Дизайнът на миникомпютъра, в съчетание с процесора от линията Intel Atom, позволява работа на устройството при консумация на енергия не повече от 35 вата. Технологията Intel Cedar Trail предоставя функции като Intel Wireless Music, Wireless Display, PC Sync и Fast Boot.

Ориентировъчната продажна цена на Giada i35 засега остава неизвестна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за