Gigabyte анонсира втори таблет с Windows 8

0
35

През октомври технологичната компания Gigabyte съобщи, че има планове да пусне свой таблет с операционната система Windows 8. Става въпрос за модела S1082. Сега беше анонсиран и втори таблет, който отново ще разчита на майкрософтската система. Новината дойде от технологичното изложение CES 2013, съобщи Neowin.

Вторият таблет с Windows 8 се казва S1185. Дисплеят му ще бъде с размер 11.6 инча, а под корпуса ще намери място процесор на Intel от третото поколение на линията Core. Таблетът трябва да има магнитна клавиатура с бутони за мишка. Налице ще бъде и система, наречена Optical Finger Navigation, която ще може да се използва когато таблетът е в настолен режим.

Машината ще бъде оборудвана още с предна и задна камера. Сред портовете са включени VGA и HDMI. Така устройството ще може да се ползва с широка гама монитори и телевизори.

На този етап все още няма информация за цената и датата на пускане на пазара.

Току що анонсираният модел S1185 е насочен главно към обикновените потребители, докато първият S1082 беше фокусиран основно към бизнеса. Първата машина с Windows 8 на Gigabyte може да бъде закупена за около 560 долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари