Gigabyte представиха второто поколение геймърски компютри Brix

1
46
Към края на май Gigabyte пуснаха на пазара малките компютри Brix. По-малко от половин година след дебюта на устройствата, компанията ще представи второто им поколение. Новите модели Brix 2 ще използват най-добрата графика, която Intel могат да предложат на пазара в момента – Iris Pro. Според Intel, производителността на този графичен процесор е сходна с тази на Nvidia GeForce GT 650M.

Разбира се, Iris Pro със сигурност не е най-доброто, което може да се намери на пазара за геймърски хардуер, но за потребителите които търсят продукти на Intel по-добър избор няма. Тази графика ще се справи без проблем да възпроизвежда 720р игри на HTPC устройство. А и не всички компютри с толкова компактни размери могат да се похвалят с такава производителност.

Brix 2 представляват кутии с височина около пет сантиметра и ширина – около 11,4 сантиметра. Ако търсите компактен компютри с прилична графика, следователно, второто поколение Brix по всяка вероятност ще отговорят на нуждите ви. Моделът ще ви предложи още четири USB 3.0 порта, HDMI изход, mini DisplayPort и gigabit Ethernet  портове.

Новите компютри ще се харесат и на потребителите, които обичат ярките цветове. Освен в черно, Brix 2 ще се предлага и в ярко жълто и червено. Gigabyte ще продават машините на цени между $499 и $599.

 
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари