Gigabyte представи монитора Aorus KD25F с време за реакция 0,5 ms

3
365

Компанията Gigabyte Technology представи на пазара геймърския монитор Aorus KD25F анонсиран по време на изложението Computex 2019. Дисплеят използва 24,5-инчова TN матрица с резолюция 1920х1080 пиксела. Устройството навярно ще се хареса на феновете на динамични екшън игри, понеже има време на реакция на точката едва 0,5 милисекунди (MPRT), а неговата максимална кадрова честота е 240 Hz.

Техническите характеристики на Gigabyte Aorus KD25F са типични за мониторите с TN панели. Яркостта достига 400 кандела на квадратен метър, статичният контраст се изразява чрез съотношението 1000:1, ъглите на виждане са 170 градуса по хоризонтала и 160 градуса по вертикала. Новият монитор обхваща 100% от sRGB цветовото пространство и поддържа технологията VESA Adaptive-Sync. По-точно, производителят подчертава, че има Nvidia G-Sync Compatible сертификат.

Gigabyte Aorus KD25F разполага с USB 3.0 хъб с два порта. Налични са HDMI 2.0 (x2) и DisplayPort 1.2 интерфейси. Подставката е много ергономична и дава възможност за регулиране височината, завъртането и наклона на екрана. На задния панел е поставена светодиодната подсветка RGB Fusion 2.0. Консумацията в активно състояние не превишава 60 W, а в режим на готовност консумацията е около 0,5 W. Габаритните размери са 558 х 333 х 63 мм при тегло 6,8 кг.

Геймърският монитор Gigabyte Aorus KD25F трябва да се появи в европейските магазини до края на този месец при цена около 500 евро.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мартин Добрев
Мартин Добрев

А другата година ще пуснат модел с -2 мс (т.е показва неща които тепърва ще се случат)
Доста монитори съм тествал с ( TFT TEST 1.1 ,TFT Monitor Test 1.52 ) и понеже производителите се надпреварват да пишат по малко за да може да избират техните монитори купувачите то почти няма монитор под 5 мс а повечето са даже 15 .За сега няма нито един бранд осъден за подвеждаща информация за времето на реакция на матрицата и затова всички се надпреварват да лъжат.

Ludlud
Ludlud

Ами моя е стар монитор на LG на около десетилетие тогава беше много пари и в характеристиките се води 2ms време на реакция което дори и малко сегашни монитори поддържат за това и не съм го сменил все още независимо че е със ниска резолуция 1280*1024 пиксела много съм доволен само дет оригиналното зарядно ми изгоря обаче понеже не ми се даваха над 70 лева за ново оригинално та монитора е на 12v и го свързах директно към 12 волтовата линия на захранването на компютъра ми само дето е с обикновен кабел и понякога се усещат смущенията визуално но не… Виж още »

Ludlud
Ludlud

Даже е ся тестват под товар ми отчитат 0,2мс време на реакция