Графичните карти от серията EAGLE се отличават не само с превъзходния си дизайн, но и с атрактивното си съотношение цена/производителност, както и с изключително ефективната си охладителна система. Повърхността на кожуха на GeForce GTX 1650 D6 EAGLE OC 4G е изработена от висококачествена матова пластмаса със синьо-сивкав цвят, а в центъра на прозрачния панел се вижда флуоресцентно синьото лого на EAGLE, което придава на цялата конструкция на продукта оригинален външен вид, характерен за продуктите от премиум-клас.

Освен стилната външност на GeForce GTX 1650 D6 EAGLE OC 4G, в активите на устройството стои преминалия строг подбор на елементите и сертифицирания от GIGABYTE фабричен овърклок на графичните процесори от NVIDIA, както и на най-новата високоскоростна видео-памет GDDR6, благодарение на която в повечето приложения се постига повишаване на производителността, а самият продукт с увереност може да бъде наречен най-добрия избор за феновете на компютърните игри при GPU GeForce GTX 1650.

Охладителната система на GeForce GTX 1650 D6 EAGLE OC 4G WINDFORCE 2X притежава в състава си радиатор, композитна топлинна тръба (в директен контакт с графичния процесор) и два 90 мм вентилатора с уникален профил на въртенето, осигурявано от функцията 3D Active Fan, позволяващ ефективното разсейване на топлината.

Фирмената технология Alternate Spinning – това е оригинална разработка на GIGABYTE, създадена да минимизира турбулентното завихряне между вентилаторите. Въртенето на два съседни вентилатора става в противоположна посока, като по този начин се образува еднопосочен вектор на въздушния поток между двата вентилатора, при което отрицателният коефициент на турбулентност практически се елиминира и се създава необходимото за ефективното охлаждане налягане на въздушния поток. В допълнение са използвани сертифицирани от GIGABYTE компоненти, както и напълно автоматизиран производствен процес, използван за подобряване качеството на новия продукт.

В допълнение, към указания по-горе модел, GIGABYTE представи и графичните карти GeForce GTX 1650 D6 WINDFORCE OC 4G, GeForce GTX 1650 D6 OC 4G и нископрофилния GeForce GTX 1650 D6 OC Low Profile 4G (всички тези продукти са оборудвани с високоскоростната GDDR6 памет), експлоатационните характеристики на които могат да задоволят изискванията дори и на най-взискателните клиенти.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари