Glacier C350a: нов воден блок на Phanteks за процесорите на AMD

0
61

Холандско-тайванската компания Phanteks е известна със своите качествени охлаждания и компютърни кутии. Днес Phanteks представи водния блок Glacier C350a, който според производителя е най-доброто решение за охлаждане процесорите на AMD. В комплекта са включени закрепвания за процесорните гнезда AM4, AM3(+) и FM2(+), и по този начин новото охлаждане е подходящо за голям кръг потребители.

Традиционно, основата на новия воден блок е направена от никелирана мед, а отгоре се затваря с помощта на прозрачно пластмасово капаче. Вижда се и типичният дизайн на Phanteks: две алуминиеви пластини с черен цвят или с огледална повърхност. Отстрани са поставени RGB светодиоди, съвместими със светодиодната подсветка, поддържана от много производители на дънни платки – ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light, и GIGABYTE RGB Fusion. Включването към LED контролера става чрез стандартен 4-пинов конектор.

Габаритните размери на новия воден блок са 109 x 42,5 x 70 милиметра при тегло 330 грама. За подобряването на топлообмена се използва масив от ребра с дебелина 0,4 милиметра и височина 5 милиметра. В комплекта е включена фирмената термична паста Phanteks PH-NDC.

Водният блок Phanteks Glacier C350a вече се продава в електронните магазини при цена $80.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари