Създадени за любителите на музиката, които харесват слушането на музика без никакво прекъсване, слушалките Haylou GT1 TWS са с безжична технология 5.0, която осигурява стабилна безжична връзка.

В резултат на това вече можете да се наслаждавате на популярни песни и други аудио файлове на 10 метра разстояние. Слушалките Haylou GT1 TWS се отличават с лесен за използване дизайн с докосване, съчетан с несравнимо качество на звука.

Благодарение на ергономичния си дизайн, слушалките Xiaomi Haylou GT1 TWS могат да се носят удобно по-дълго време, без никакъв дискомфорт. Всъщност, интелигентният дизайн на слушалките гарантира, че те няма да паднат по време на екстремни дейности като бягане или тренировка.

Слушалките са с оценка IPX5 водоустойчивост, така че могат да се носят по време на тренировка или дори в дъждовен ден.

Haylou GT1 Mini TWS използват уникална технология за допир чрез пръстов отпечатък – за разлика от другите слушалки за управление чрез докосване, те изискват само леко докосване с пръст, което гарантира, че няма да реагират ако ги докоснете случайно по друг начин при активно спортуване или друга дейност.

Слушалките се предлагат в стилен и компактен магнитен калъф за зареждане, който се побира в джоб и ви помага да ги поддържате в пълно заредено състояние на батерията.

 

Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sameman
sameman

За 18€, несравним безжичен звук! М да 🙂

Симеон
Симеон

Сложи ДДС ,Доставка и стават към 70-80 лева