fbpx
7.9 C
София

Hightech анонсира пускането на видеокартата HIS R7 360 GREEN iCooler OC 2GB

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Хонгконгската компания Hightech Information System (HIS) скоро възнамерява да пусне на пазара на графичните ускорители нов модел Radeon R7 360. Производителят е готов да предложи на клиентите си адаптер с черна скъсена печатна платка, която се характеризира с икономичен показател за потребление на електроенергия само 50 W и не изисква подаване на допълнително захранване чрез PCI-E Power.

Продуктът е получил маркетинговото име HIS R7 360 GREEN iCooler OC 2GB (модел: H360PFN2GR) и в неговата конструкция е включен двуслотов активен охладител iCooler, който се състои от 90-мм вентилатор с двоен ред сини прозрачни витла, радиален алуминиев топлообменник, както и черен пластмасов кожух. Според производителя, при нормална работа, охладителя генерира звуково налягане не повече от 28 dВ.

Моделът HIS R7 360 GREEN iCooler OC 2GB ще зарадва притежателя си със символичен овърклок на GPU от 1050 Mhz до 1070 Mhz, а видео-паметта е GDDR5 базирана с обем 2 GВ и която е със 128-битов интерфейс, работеща на честота от 6000 Mhz.

Сред наличните видео-изходи, бъдещият собственик на тази карта ще открие по един конектор DisplayPort, HDMI, DVI-D, DVI-I. За съжаление обаче, на този етап производителят не е готов да обяви датата на излизане и цената на устройството.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини