Hisense пуснаха продукт с Google TV

0
29

Все още не бихме могли да наречем Google TV популярна услуга и все пак, изглежда тя предизвиква все по-голям интерес у производителите на хардуер. Последните, които представиха продукт с телевизионната услуга на уеб гиганта, са китайците от Hisense. Те анонсираха сет-топ приемник за Google TV на име Pulse.

Подобно на други ТВ приемници с лиценз за Google TV, Pulse предоставя достъп до съдържание от YouTube, Netflix и Pandora и ще поддържа приложения като Chrome, Google Play и Google Search. Приемникът ще бъде пуснат на пазара през ноември и вероятно ще се продава на цена около $99.

Pulse се управлява с дистанционно управление с две лица. От едната страна има тъчпад и бутон за Netflix, а от другата – QWERTY клавиатура за по-лесно вписване на информация в търсачката на Google. Устройството може да се свързва с други джаджи посредством HDMI и USB връзка и, в допълнение, поддържа Wi-Fi. Поддържаните формати са H.264, MPEG-4 и AVC, а поддържаната резолюция – всичко до 1080р.

Pulse ще бъде представен на IFA 2012, където, по-всяка вероятност, ще бъдат изложени поне още два продукта с Google TV. Единият е Vizio Costar, а другият – NSZ-GS7 на Sony.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари