Hisense пуснаха 110-инчов Ultra-HD LED телевизор

0
252

През ноември миналата година ви уведомихме, че компанията Hisense е пуснала първия си 4К телевизор. По време на изложението CES от фирмата представиха още една чисто нова линия ТВ модели със също толкова впечатляваща резолюция. Линията се нарича Ultra-LED (U-LED) XT900 и включва три модела с размери на екрана, съответно, 65, 84 и 110 инча.

Телевизорите поддържат резолюция от 3840 х 2160 пиксела като 120Hz-овите им панели позволяват и гледането на 3D съдържание. Моделите поддържат Wi-Fi и към тях може да бъде прикрепена USB камера позволяваща използването на различни Smart TV приложения като, например, Skype. Същата камера позволява управлението на телевизора с жестове и поддържа технология за разпознаване на лица.

Сред останалите спецификации на линията XT900 се нареждат поддръжката на Google TV, технологията Precise Local Dimming за по-динамично съотношение на контраста, съотношение на контраста от 10,000,000:1, Multi-Screen Play режим и управление с гласови команди. На този етап Hisense не са обявили нито цените на телевизорите, нито датата, на която ще бъдат пуснати на пазара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари