На събитие, планирано от Nokia в началото на следващия месец, компанията се подготвя да представи първия си таблет от години – потвърждението на предишните слухове се появи в официалния Twitter-акаунт на марката.

По-рано в нюсфийда на Nokia Mobile в Twitter се появи тийзър, в който телефоните и смартфоните на Nokia са поставени до доста голям скрит в кутия обект. Изображението е придружено от загадъчния надпис „Нашето семейство продължава да расте“.

Сега в същия акаунт се появи публикация, оставяйки малко място за въображението – няма съмнение, че компанията се готви да представи таблет. „Всичко, което бихте очаквали от телефон на Nokia, е в таблета. 6.10.21 „. Не е възможно добре да се види модела от самото изображение, но няма съмнение, че това е таблет.

Съдейки по предишни течове, HMD Global планира да пусне устройство на базата на Android и мобилна платформа, производство на Unisoc. Очаква се, че става дума за версия на Nokia T20 с 10,36-инчов дисплей, 4 GB RAM и 64 GB ROM. Ще бъдат пуснати както версии само за Wi-Fi, така и 4G. Според източници, цената, поне на пазара в Обединеното кралство, трябва да бъде еквивалентна на 257 долара за стандартния модел и 280 долара за 4G-версията.

Това е първото издание на таблет под марката Nokia от 2015 г., когато производителят пусна модела N1. Очаква се, че освен таблет, на 6 октомври ще бъдат представени и няколко нови смартфона.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари