HMD Global представи безжичните слушалки Nokia True Wireless Earbuds и Pro Wireless Earphones

2
530
Earbuds

Освен своя нов смартфон, компанията HMD Global представи с бранда Nokia и безжичните слушалки True Wireless Earbuds и Pro Wireless Earphones. Разликата между двата модела е, че True Wireless Earbuds са напълно безжични, а Pro Wireless Earphones позволяват включването на кабел.

Pro Wireless Earphones имат 10 часа автономна работа. Освен това те разполагат с малък модул с микрофон. Това дава възможност слушалките да се използват при работа с гласови асистенти, за управление на музиката и за телефонни разговори. Теглото на слушалките е 45 грама.

Nokia True Wireless Earbuds имат 3,5-4 часа автономна работа в зависимост от начина на използване. Калъфът на слушалките го увеличава до 14-16 часа. Калъфът е цилиндричен с подставка. Габаритните размери на едната слушалка са 22,4 х 14 милиметра при тегло 5 грама. Използва се Bluetooth 5.0 интерфейса. Слушалките са защитени от пот и дъжд според изискванията на IPX4 стандарта. Наличен е USB С порт за зареждане, както и светодиоден индикатор на заряда. Предлагат се три силиконови накрайника с размери S, M и L.

И двата модела могат да бъдат поръчани от днес. Цената на Pro Wireless Earphones е 70 евро, а моделът Nokia True Wireless Earbuds струва 130 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари