HONOR Band 5 – стилната фитнес гривна, измерваща нивата на кислород в кръвта, е вече в България

6
675
HONOR стартира продажбите на HONOR Band 5 в България. Иновативната и елегантна смарт гривна впечатлява с уникалната си функция за мониторинг на нивата на кислород в кръвта и възможността за дистанционен контрол на музиката, която слушате

Оборудвана още с цветен 0.95” AMOLED сензорен дисплей, 24-часов мониторинг на сърдечния ритъм и съня, множество спортни и фитнес режими и 8 варианта за персонализиране на дисплея, HONOR Band 5 вече може да бъде закупена на препоръчителна цена от 79 лева. Продуктът се очаква скоро и в търговската мрежа на А1, Виваком и Теленор в класическо тъмносиньо, метеоритночерно и цвят розова далия.

Задвижвана от най-новата технология HUAWEI TruSeen 3.0, HONOR Band 5 предлага по-прецизен денонощен мониторинг на сърдечния ритъм в реално време и дава възможност на потребителите да следят своето здравословно и фитнес състояние 24 часа на ден и 7 дни в седмицата

През нощта мониторът на сърдечния ритъм работи, без да мига, за да не причинява светлинни смущения, но разполага с мигаща и вибрираща аларма, предупреждаваща потребителите в реално време, в случай че сърдечната им честота превиши нормалните граници.

HONOR Band 5 включва също иновативния сензор SpO2, който следи нивата на кислород в кръвта по време и след тренировка, за да сте сигурни, че количеството кислород, постъпващо към мускулите ви, е достатъчно. Хемоглобинът е протеин, който носи кислород и придава на червените кръвни клетки цвета им. Това е, което сензорът Sp02 специално измерва, за да изчисли вашите кислородни нива. Всичко над 90% се счита за здравословно.

Новата фитнес гривна е и с вградена TruSleep технология, която автоматично регистрира БДО, лек и дълбок сън и отчита качеството на съня на потребителя

Подкрепен от AI технологията на Huawei и сертифициран от Центъра за динамични биомаркери в Медицинското училище на Харвард, TruSleep™ прецизно идентифицира шест често срещани нарушения на съня и предлага повече от 200 персонализирани предложения за подобряване на качеството му. В сравнение със своите предшественици, HONOR Band 5 е с подобрена точност до 96.3%.

Професионален фитнес тракер

HONOR Band 5 издържа до 50 метра под вода и отчита броя загребвания, скоростта, разстоянието, интервалите, изгорените калории, като регистрира и ефективността на плуване (SWOLF резултат), за да помогне на потребителите да следят напредъка си и да подобряват техникaтa си.

Устройстото е добър приятел по време на тренировка, като отчита с точност извършените упражнения и дава съвети за подобрение. Смарт гривната поддържа разнообразни дейности както на открито, така и на закрито, включително бягане навън и на пътека, колоездене навън и на тренажор, свободни тренировки, ходене, плуване, кростренажор, гребане и ходене на закрито.

Много функции, една гривна

Оборудвана с пълноцветен 0.95” AMOLED сензорен екран, резолюцията на смарт гривната HONOR Band 5 е 240х120 пиксела към 282 PPI, което прави четенето лесно дори на слънчева светлина. С едно зареждане гривната може да функционира 14 дни без прекъсване при нормална употреба.

Когато е свързана със смартфон, HONOR Band 5 съобщава на потребителите за входящи обаждания, съобщения, имейли и известия от социални медии. Функцията за дистанционно управление позволява на потребителите да заснемат снимки както със задната, така и с предната камера на своя телефон с едно натискане на бутон. Когато опцията Bluetooth е активирана, потребителите могат да открият локацията на свързания с гривната телефон чрез функцията „Find phone”.

Джордж Дзао, президент на HONOR, сподели: „Потребителите на HONOR са изключително активни и динамични. Те харесват устойства, които могат да носят и които не само обогатяват начина им на живот, но им позволяват и да изразяват своя личен стил. HONOR Band 5 е създадена, така че да отговаря на тези нужди, като предлага стилен дизайн, който идва заедно с мониторинг на сърдечната честота и фитнес тракер, и всичко това обединено в един практичен и модерен аксесоар.“

HONOR Band 5 бе обявена за най-продавания продукт във Flipkart, като бе разпродадена за пет дни след пускането ѝ в продажба в Индия. След успеха си там смарт гривната вече е налична и в България и е чудесен подарък за всеки стил и вкус.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
4 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

То хубаво, ама ще е далеч ПО полезно, да имат уникалната опция за измерване на IQ, че като гледам има нужда, не малко от коментиращите и тук и навсякъде ръсят такива неща, че се съмнявам дали още не са в каменната ера…

кой го казва :)))
кой го казва :)))

Човекът, който е автор на поне половината от простотиите в коментарите! За гривната – пълно дръвце е! Значи, докато спиш не мига и не светка, за да не ти пречи. Обаче ако реши, че не и харесва честотата на пулса ти (примерно ако сънуваш нещо интресно и пуслът ти се ускори) – събужда те с вибрация! Че нали още в първия подобен случай ще хвана един чук и ще я направя двумерна! Освен това – водоустйочивост 50 метра означава, че можеш да влезеш с нея под душа и нищо повече. При бътерфлай примерно, или ако влезеш да плуваш в бурно… Виж още »

Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Моите били простотия, ми като виждам неадекватници и лyмпeни си препсувам, а и моите коментари точно често съдържат информация за компютърни компании, дето повечето си нямате хал хабер за тази информация..

сиг?
сиг?

Затова е аларма бе дръвце, за да я включиш ако искаш, като алармата на телефона/часовника ти, която те събужда за работа.

добре де
добре де

Кажи ми – кой е тоя идиот, дето ще иска гривната му да му разваля съня, щото на нея не и харесвала честотата на пулса му?!? Баси! Още малко и ще направят гривна, която да пищи, ако си преместиш уя в другия крачол!

Sag
Sag

„Oбopyдвaнa c пълнoцвeтeн 0.95” АМОLЕD ceнзopeн eĸpaн, peзoлюциятa нa cмapт гpивнaтa НОNОR Ваnd 5 e 240×120 пиĸceлa ĸъм 282 РРІ, ĸoeтo пpaви чeтeнeтo лecнo дopи нa cлънчeвa cвeтлинa“