HP обявява нов модел от серията HP LaserJet Pro M200

0
35

Миналата година HP обяви шест бързи, достъпни и мобилно-управляеми монохромни принтери LaserJet Pro за малък и среден бизнес. Обновената линия се състои от сериите M100 and M200 – стандартни и мултифункционални принтери HP LaserJets. Те са най-продуктивните в своя клас – с 15 до 20% по-висока скорост на печат при всеки от моделите.

От март 2017 г. HP добавя новия модел HP LaserJet Pro MFP M227fdn към тази серия. HP LaserJet Pro MFP M227fdn е достъпен на всички пазари в Европа, Близкия Изток и Африка. Той комбинира едновременно възможност за разпечатване, сканиране, копиране и факс в една компактна форма, която пасва дори на най-тесните офис пространства. Двустранният и едностранният печат са бързи, като първите страници се отпечатват за не повече от 7 секунди. Също така принтерът е съвместим с различни мобилни устройства, притежаващи функцията за разпечатване с едно докосване през NFC, Wi-Fi Direct или от iPad/iPhone, използвайки функцията AirPrint. MFP 227fdn се отличава с двуреден LCD екран. Устройството е налично на цена от €269.

Добавянето на HP LaserJet Pro MFP M227fdn към тази серия има за цел да улесни потребителите в условията на днешния мобилен и динамично променящ се свят, позволявайки лесно разпечатване от телефони, таблети и лаптопи. Новите лазерни принтери могат да помогнат на компаниите да намалят енергийните си разходи, като същевременно допринасят за глобалното устойчиво развитие с технологията HP Auto-On/Auto Off technology.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за