HP представи красивия ПОС терминал ElitePOS

0
258

По време на Retail’s Big Show NRF в Ню Йорк, HP представи новия модел ПОС терминали HP ElitePOS в бял цвят. Новият цвят идва в отговор на високата оценка на клиентите, дадена на модерния дизайн и производителността на HP ElitePOS, представен през август миналата година, и техните искания за повече цветови опции. По този начин HP цели да помогне на търговците на дребно да надградят преживяванията в магазините си.

“Търговците търсят технология, която не само им дава нужната производителност и гъвкавост, но и развива техните магазини, като предоставя среда, фокусирана върху подобряване на преживяването при пазаруване – условия, които потребителите все по-често търсят“, сподели Наташа Андринга, мениджър бизнес звено, Решения за търговията за Европа, Близкия Изток и Азия, HP Inc. „Без значение дали търговците на дребно искат да допълнят своята традиционна система за продажба на дребно или искат да внедрят модерни и елегантни многофункционални или мобилни системи, HP Retail Solutions има продукт за всяка една нужда.“  

Новият ПОС терминал HP ElitePOS модернизира традиционното търговско преживяване със сигурност, висока производителност и прекрасен дизайн. С модели в бяло или черно, HP ElitePOS може да бъде допълнително персонализиран и с компоненти като иновативен колонен принтер, база за свързване на търговци на дребно, баркод скенери, четци за магнитни ленти и дисплеи за клиенти, които отговарят на нуждите на търговците, като същевременно повишава потребителското изживяване.

HP надгражда клиентските преживявания с технологични решения, които дават повече възможности на служителите и ангажират клиентите. Например, за да предостави най-новата и бърза технология за клиентски системи – HP RP9, която съчетава висока производителност с надеждна конструкция, HP скоро ще предложи и модел със седмо поколение Intel процесор. Постоянните инвестиции за развитие на технологиите и желанието на компанията да предоставя решения, които да отговарят на нарастващите търговски и потребителски нужди, привлякоха нови клиенти като House of Fraser и L’Occitane. 

„Повече от 150 години, House of Fraser предоставя на купувачите не само отлични услуги и премиум продукти, но и прекрасно преживяване в магазините ни“, каза Джулиан Бърнет, CIO, House of Fraser. „Радваме се, че можем да освежим своя облик с отличната производителност и елегантния дизайн на HP ElitePOS, за да предложим едно още по-изключително пазаруване, което влияе на бранда като цяло.“  

„Като световен лидер в премиум козметичния пазар, L’Occitane се гордее със своята способност да създава иновативни и качествени продукти с произход и истински истории от Прованс, Франция и света“, каза Александър Сук, мениджър „ИТ поддръжка и операции“ L’Occitane. „Ние избрахме HP RP9 Retail System заради неговите гъвкавост, дизайн и производителност, за да предоставим на нашите клиенти стилна и ангажирана възможност за пазаруване“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за