HP представи лаптопи с дървено покритие

2
472

Последно време HP провежда експерименти с различни материали за корпуси на лаптопите. Преди няколко месеца бе представен кожен портативен компютър, а сега портфолиото се разшири с дървени модели. Корпусът на устройството е направен от стандартни за лаптопите материали, но пространството около тъчпада е от съвсем истинско дърво.

Дървеното покритие се предлага в моделите Envy 13, Envy 17, Envy x360 13 и Envy x360 15. Предлагат се вариантите „Орех“, „Светла бреза“ и „Бледа бреза“. Интересното е, че тези лаптопи изглеждат много стилно и оригинално. Освен това, всяко мобилно устройство има уникална естествена текстура на дървото. Дълготрайността на това решение е под въпрос, но дизайнът веднага хваща окото в света на еднотипните лаптопи.

По всичко останало това са същите преносими компютри от сезона 2018-2019 години с аналогични технически характеристики. Спецификациите засега не са обявени, освен краткото съобщение, че в тях се използват процесорите Intel Core от следващо поколение, което всъщност означава новите Ice Lake. Ще има и конфигурации с второто поколение процесори Ryzen с новата графика Vega.

Според HP, новите лаптопи с дървено покритие ща дадат възможност нма потребителите да изаразят своята индивидуалност

Продажбите на новите лаптопи на HP са планирани за тази есен. Цената ще бъде обявена по-късно, когато наближат продажбите.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Radical Vision
Radical Vision

Супер стилно, ама хич не са го измислили добре с тия интели, че от нагряване ще пламне и ще изгори къщата на злощастния потребител купил си модел с интелски процесор, пък може и целия квартал да изгори зарад интелските отоплителни устройства…

ха-ха-ха
ха-ха-ха

Че те Хитър Петър (HP) от край време произвеждат дръвца! 🙂