HP представи първия тънък панел HP t310 G2 All-in-One Zero Client

0
109

HP представи своя пръв тънък панел HP t310 G2 All-in-One Zero Client с безупречна графика, подобрена ергономичност и максимална сигурност на данните. Вдъхновена от Teradici и съвместимо с VMware и Amazon виртуална работна среда, HP t310 G2 AiO Zero Client позволява на потребителите да пренесат своята работа на нови висоти чрез дизайна и производителността, които желаят, и сигурността, от която се нуждаят.

С full HD дисплей без рамка, потребителите могат да се насладят на разтърсващо визуално преживяване с един или повече монитори, създавайки широкоформатна без прекъсване и естетически красива работна среда. Комфортът е проектиран чрез стойка, която може да се регулира нагоре-надолу, да се извива и върти, за да поддържа пейзажен и портретен режим. Така потребителите могат да персонализират работното си място по начин, който да отговаря на техните индивидуални нужди.

„Потребителите търсят сигурно решение, което се управлява лесно“, споделя Гуен Кобъл, директор „Работни станции, тънки клиенти, търговски решения и смесена реалност“ за Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. “Новият HP t310 G2 All-in-One Zero Client предоставя на клиентите максимална сигурност на данните, лесно управление с Teradici’s PCoIP конзола и опростена първоначална настройка.“

Desktop Blank Set

Допълнителните характеристики включват:

  • Зашеметяващо визуално представяне: Снимките и графиките оживяват на 23.8-инчов Full HD (1920×1080) IPS широкоъгълен дисплей с подчертано възпроизвеждане на детайла и богати цветове.
  • Безпроблемна настройка за повече дисплеи: Аранжирането на няколко дисплея сега е по-лесно от всякога. DisplayPort прави добавянето на втори дисплей лесно и сигурно.
  • Дизайн, удобен за работа: За да отстрани излишните шумове, устройството е проектирано без вентилатори и с фокус върху контрола на температурата.
  • Мощно представяне: Високата продуктивност на Tera2 PCoIP процесора предлага пълна скорост на обновяване на кадрите при 3D графика и HD видео, дори при мрежи със забавяне.
  • Teradici Desktop Access: Едногодишен абонамент към Teradici Desktop Access е включен в цената на всеки нов HP t310 Zero Client.

Цени и наличност

HP t310 G2 All-in-One Zero Client е наличен сега за Европа, Близкия Изток и Азия със стартова цена €529 с включено ДДС.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари