HP Z2 Mini предлага мощност на сървър в кутия с размери само 5,8 Х 21,5 см

Тази седмица в университета за онлайн обучение Autodesk, HP Inc. представи първата в света мини работна станция за потребители, които работят с CAD или в силно компютъризирани индустрии. Новата стилна HP Z2 Mini работна станция доставя несравнима мощност и възможности, като със своята  5,8 см. височина е с 90% по-малка от традиционна бизнес машина.

С новото си предложение, HP се насочва към разширяване на своето лидерство в сегмента на работните станции. Компанията създава нова категория работни станции, които съчетават превъзходно представяне, елегантност и ефективност.

Работните станции HP Z са стандарт за клиентите, които търсят продукт с отлично представяне. Като стъпва на успеха на Z240 SFF HP, HP Z2 е два пъти по-мощна от всяка друга бизнес мини работна станция на пазара днес и има способността да поддържа 6 дисплея още със стартирането. HP Z2 Mini е проектирана за милионите потребители на CAD, които търсят компактност, ниско ниво на шум, производителност и надеждност.

„При проектирането на някои от  най-технически сложните архитектурни форми необходимостта от съвременни технологии е от  съществено значение. Скоростта, с която работим, както и сложността на проектите ни стават  по-интензивни през годините, но персоналните компютри от  типа HP работни станции ни помагат бързо да реализираме визията на дизайнерите и да я покажем  пред света, казва Даниел Либескинд, световно известен архитект и основател на студио Libeskind.

По-ниска от чаша еспресо, новата HP Z2 Mini работна станция е в състояние да проектира всичко от най-съвременната електроника до домове и цели офис сгради. Работната станция е оборудвана със следващото поколение процесори Intel Xeon, професионални графики NVIDIA и разполага с HP Z Turbo Drive за изключително бързa обработка на големи файлове.

HP Z2 Mini, първата в света мини работна станция, доставя несравнима мощност и гъвкавост  в малък, емблематичен дизайн. HP преобрази работното място през 2009 г. с въвеждането на серията HP Z и сега отново предефинира категорията с новия HP Z2 Mini – идеалната комбинация от ефективност на пространството, елегантност и мощност за нашите клиенти и партньори“, казва Гуен Кобъл, директор „Търговски и пазарни решения” на HP Inc. за региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA).

hp-workstation-2

HP Z2 Mini е създадена за работното място на бъдещето

С ограничаването на пространството в работна обстановка, нараства нуждата на бизнеса за по-компактни работни станции, каквато е HP Z2 Mini. Невероятно компактната кутия прилича повече на супер компютър от бъдещето, отколкото на компютър от настоящето. Осмоъгълната форма на HP Z2 Mini е най-уникалният дизайн на работна станция от цялата 35-годишна история на компанията в този сегмент. Не се прави компромис и с обширно сертифициране професинален проектантски софтуер и интензивни тестване за качество, възлизащи на 368,000 часа

Ултра-компактната и естетически привлекателна работна станция осигурява на потребителите  множество възможности за инсталиране: на и под бюрото, зад дисплей HP Z, или на стена6. Инженерите на HP създават вентилатори по поръчка и охлаждаща система за почти безшумна работа (работната станция HP Z2 Mini e с 63% по-тиха от мини персонален компютър HP бизнес клас) за онези клиенти, които се нуждаят от изключителна надеждност. Дизайнът и инженерната изобретателност зад HP Z2 Mini ще преобразят начина, по който хората мислят за работните станции и пространства.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за