Компютърът HP EliteOne 800 All-in-One G6 G6 според производителя е най-мощният в света комерсиален моноблок, базиран на процесорите от поколението Intel Core 10 и ще бъде представен с други модели с диагонал на екрана 23,8 и 27 инча.

Устройствата притежават тънък корпус и благодарение на възможността за поставяне на графиката NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER, те се превърнаха в първите комерсиални all-in-one моноблоци в света с разширени възможности за работа с VR технологиите.

Компютрите са оборудвани с дисплеи против отблясъци с минимално излъчване на светлинни вълни от синята гама и ултра-тънка рамка от трите страни. Също така, те поддържат конфигурации с различни поставки за адаптиране към всякакви условия.

Другият представен моноблок – HP Collaboration All-in-One G6 с поддръжка на Zoom Rooms, е интегрирано решение за съвместна работа със Zoom и е идеален за виртуални конференции и работни задачи.

Поради пандемията, 54% от компаниите планират да намалят броя на пътуванията на служителите им и провеждането на предимно виртуални събития. При тези условия HP Collaboration All-in-One G6 ще направи работата възможно най-удобната, позволявайки свързването с конференции и участието в отделни видеовръзки, без необходимост от поставяне на слушалки.

Моноблокът работи с Windows 10 IoT и е оборудван с прибираща се камера с разделителна способност от 5MP и ъгъл на обзор от 88 градуса, както и интегрирани високоговорители и микрофони за съвместна работа и участие във видеоконференции.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари