HP Photosmart eStation C510 — принтер в комплект с Android планшет

0
15

До 20-ти септември компанията HP планира да представи нов интересен продукт — HP Photosmart eStation C510, който ще се появи на пазара в комплект с планшета Zeen, информация за който се появи в мрежата през август.

Интересното е, че планшетът е базиран на Android, но няма програма за услугата Gmail и магазина за приложения. Може би, Android се явява само база, на която ще се използва интерфейс TouchSmart UI. При това, устройството разполага със стандартния браузър Android и няколко приложения за печатане на изображения от Facebook, Yahoo и Snapfish.

Известно е, че Zeen разполага с голям по размери екран, който работи под управлението на Android 2.1. Устройството има слот за карти памет от тип SD, поддържа видео, а някои прототипи са оборудвани дори и с камери.

Четене на електронни книги – основното предназначение на планшета Zeen, затова в него е интегрирана поддръжка на магазина и екосистеми Barnes & Noble Nook. Очевидно е, че планшетът може да печата книги, което ще позволи на HP да продава повече мастило. Сензорният екран не е много точен и като цяло работата с таблета не е толкова добра, колкото с Android смартфон като Droid Incredible.

Zeen идва в две конфигурации. Първата — за $400 в комплект с новия принтер Zeus, който при свързване към планшета предоставя на потребителя богат интерфейс и разширени настройки за управление на печата. Също така, Zeen ще се продава отделно, но неговата цена не се съобщава.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари