HTC представи два нови телефона на MWC 2010

0
32

Два телефона – един с Android и един с Windows Mobile

През днешния дъждовен ден в Барселона, от HTC анонсираха смартфона HD Mini. Това се случи на конференцията Mobile World Congress. Компактният телефон доста прилича на HD2.

Общо взето, HD Mini притежава същите възможности като на HD2, но в по-компактен размер. HD Mini включва touch screen дисплей, 512MB ROM, 384MB RAM, 3.2-инчов HVGA екран, 5-мегапикселова камера и поддръжка на модулите 3G и GPS. Телефонът е управляван от операционната система Windows Mobile 6.5 и ще работи с платформата HTC Sense.

“Плановете ни за HTC HD2 надхвърлиха очакванията, а за тези, които не бяха доволни от него създадохме HTC HD Mini. Той включва същите възможности като на HD2, но е по-малък и с по-компактен дизайн.”, каза Питъп Чоу Chou, шеф в HTC Corporation.

HTC HD ще бъде пуснат на пазара в Европа и Азия, в началото на април.

От компанията анонсираха и още един телефон, който има доста големи прилики с Nexus One. Както знаете, въпреки, че Nexus One се предлага от Google, той се произвежда от HTC.

Става въпрос за „супертелефона” HTC Desire. Той включва 3.7-инчов AMOLED WVGA дисплей, 1GHz snapdragon процесор, 5-мегапикселова камера и модулите GPS и 3G.

HTC Desire ще се управлява от Android OS и ще има оптичен джойстик в долната си част (точно както е и при Nexus One). Освен това, в телефона ще се използва и платформата HTC Sense.

Смартфонът ще се появи на пазара в Европа и Азия през второто четиримесечие на 2010 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари