Huawei представи безжично зареждане с вградено хранилище с капацитет 1 TB

3
1133

Компанията Huawei анонсира уникален аксесоар за новите смартфони от серията Mate 20. Това е безжично зарядно устройство с вградено хранилище с капацитет 1 TB.

Зарядното получава захранващо напрежение чрез външен жичен адаптер, който се включва към USB Type-C порта. Докато смартфонът се зарежда, има възможност записаните в него данни (снимки, музика, клипове) автоматично да се синхронизират с външния диск. Достъпът до тези данни от персоналния компютър става с помощта на кабел. Горната част на новото безжично зарядно е покрита със специална тъкан, предотвратяваща плъзгането на смартфон. Новото устройство е водоустойчиво, като неговата долна част е направена от силикон с висок коефициент на триене.

Продажбите на безжичното зарядно стартират в Китай на 26 октомври тази година. Точната цена не е обявена, но се очаква да не е висока.

Huawei сподели, че за работата с новото безжично зарядно, което е едновременно и външен диск-хранилище, не е необходимо специално приложение. Всичко става автоматично, като потребителят може да избира кои файлове да бъдат прехвърлени. Процесът е бърз, като за 1 секунда се прехвърлят 10 снимки с висока резолюция.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
39LL115Същия Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Същия
Същия

Добро

115
115

Явно са набутали хард диск в зарядното 😀 Цената му няма да е под 100$

39LL
39LL

Ееее… защо пак трябва да имитират Apple, б@си?!
Сега и с безжичното си зарядно… точно копие на ябълковото… май 😉