Huawei FreeLace: безжични слушалки със зареждане от смартфона

0
372

В рамките на своята голяма презентация в Париж Huawei представи безжичните слушалки FreeLace, които могат да бъдат зареждани както с обикновено зарядно, така и от смартфона. Те имат метален корпус, покрит с аморфен силиций, като се предлагат модели с графитно черен цвят, кехлибарно червен, изумрудено зелен и лунно сив цвят.

При изваждането на дясната слушалка от малкия контролер за силата на звука, се открива достъпа до USB Type-C порт за свързване със зарядно устройство, смартфон, таблет или лаптоп. Само 5 минути зареждане осигуряват четири часа възпроизвеждане на музика.

Захранването на новите слушалки се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 120 mAh. При 100% зареждане тя осигурява 18 часа възпроизвеждане на аудио, 13 часа разговори, както и 12 дни в режим на готовност с включена Bluetooth безжична връзка. Всяка слушалка е оборудвана с 9,2 мм излъчвател, покрит с тънка диафрагма от термопластичен полиуретан и титан. Микрофонът има допълнителен канал, през който въздухът може да преминава и по този начин значително се отслабва влиянието на вятъра. Малкият контролер позволява регулиране силата на звука, натискането на единия бутон в продължение на 2 секунди задейства гласовия помощник, а неговото двойно натискане превключва аудио траковете.

Продажбите на слушалките Huawei FreeLace в Европа стартират в началото на месец април тази година при цена 99 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за