fbpx
-3.1 C
София

iiyama представи сензорния монитор ProLite T2253MTS

Най-четени

Асортиментът от монитори на японската компания iiyama се попълни с модела ProLite T2253MTS. Устройството е оборудвано с LCD панел с TN-матрица, който е защитен от външни въздействия и повреди със стъкло с дебелина 3 милиметра и прозрачност 88%. Разработчиците отбелязват, че мониторът поддържа технологията multitouch, като разпознава до пет едновременни докосвания и е напълно съвместим с операционната система Windows 8.
 
Работната резолюция на дисплея на ProLite T2253MTS е 1920 х 1080 пиксела, яркостта му е 220 cd/m², контрастът – 1000:1, а времето за реакция на матрицата – 2 милисекунди (в режим Grey-to-Grey). Мониторът е оборудван с три видеовхода (DVI, D-Sub и HDMI), както и с два стерео говорителя с мощност по 2 W всеки. За разлика от много други сензорни монитори, чиято стойка позволява дисплеят да бъде ориентиран на практика паралелно на плоскостта, върху която те са поставени, ProLite T2253MTS е снабден с традиционна поставка, която позволява само регулиране на ъгъла на наклон в диапазон от 31°.

Размерите на iiyama ProLite T2253MTS са 556 х 240 х 339 милиметра, а теглото му е 5,9 килограма. Новият продукт ще постъпи в продажба в Япония на 25 ноември на ориентировъчната цена от равностойността на 350 щатски долара. Дали и кога, и съответно на каква цена ще се появи той в продажба на европейския пазар, засега остава неизвестно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини