Iiyama Corporation представи на европейския пазар 24-инчовия монитор ProLite B2481HS

2
23

По информация на нашите чуждестранни колеги, Iiyama Corporation е готова да предложи на европейския пазар най-новия си компютърен монитор, който е част от популярната фирмена линия ProLite. Новото решение е с 24-инчов форм-фактор и ще се предлага по магазините под името Iiyama ProLite B2481HS.

За основа на новия монитор е послужила TN матрица с номинална резолюция от 1920 х 1080 пиксела, а реакцията на кристалите не превишава 2 мс. Освен това, новият монитор се характеризира с максимална яркост от 250 кд/м2, динамичен контраст до 5000000:1, а според официалните данни ъглите на видимост по хоризонтала и вертикала са 170 по 178 градуса. Новият компютърен монитор Iiyama ProLite B2481HS е снабден с чифт 2 ватови стерео високоговорителя, а на задния панела са изведени видео-входовете D-Sub, DVI и HDMI.

Функционалната поставка на представения монитор ще позволи на потребителите да променят височината, ъгъла на наклона и дори да въртят екрана, а при възползването от монтажната система тип VESA, дисплеят лесно може да бъде закачен на стената. Устройството ще се предлага с две годишна гаранция за качество от производителя на цена от € 198.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари