fbpx
-1.4 C
София

Inno3D оборудва адаптерите GTX 980 и GTX 970 с хибридния охладител Accelero Hybrid S

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Inno3D съобщи, че работи над нови графични карти от серията iChill, които ще бъдат оборудвани с хибридното охлаждане Accelero Hybrid S. Според чуждестранните ни колеги, на страницата на компанията в социалната мрежа Facebook се е появила информация, че в момента се разработват нови продукти, базирани на видеокартите NVIDIA GeForce GTX 980 и GTX 970.

Припомняме ви, че охладителя Accelero Hybrid S съчетава в себе си въздушно и водно охлаждане. В първия случай за осигуряването на оптималната работна температура се грижи радиатор, обдухван от вентилатор, а във втория – воден блок с помпа и радиатор-резервоар с вентилатор. Най-вероятно с този охладител, GeForce GTX 980 и GTX 970 ще получат и някои конструктивни подобрения, за които явно производителя все още не бърза да говори.

За съжаление, в интернет няма данни за характеристиките на бъдещите графични ускорители и техните препоръчителни цени. Но от Inno3D съобщават, че адаптерите Inno3D GeForce GTX 980 iChill и GTX 970 с охладителя Accelero Hybrid S, на базата на 22-нанометровото ядро NVIDIA GM204 от поколението Maxwell ще дебютират на пазара през декември тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини