Intel готви 16 нови Sandy Bridge процесора

1
106

Компанията Intel активно добавя нови предложения към своя списък от процесори. Днес прайс-листата на Intel се увеличи с 16 позиции, които са заети от новите процесори Sandy Bridge за настолния и мобилен сегмент.

Пълният списък на процесорите Intel Sandy Bridge е представен под формата на таблица, която можете да видите по-долу. В нея ще намерите имената на процесорите, основните им характеристики и цените, като ние ще се спрем на основните моменти в представянето.

Асортиментът от мобилни процесори на Intel до този момент се състои от пет нови продукта, чийто цени варират от $ 86 до $ 1096, в зависимост от спецификациите и бързодействието им. Процесорите за ноутбукове се състоят от един Celeron и четири производителни представителя на Core i7.

Настолният сегмент е с по-сериозно попълнение във вид на 11 нови процесора. Сред тях са чипове, които са били представени под марките Celeron, Pentium, Core i3 и Core i5, чийто цени варират от $ 37 до $ 177.

Да се ​​надяваме, че AMD няма да губи много време и скоро ще представи своите процесори Bulldozer, а също така и ще увеличи броя на предложенията за сокет FM1.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
KoiAzLiWe
KoiAzLiWe

То хубаво „Intel готви 16 нови Sandy Bridge процесора“ поне да ги дадат на Иван Звездев той да ги наготви.