iriver ICP-770 и IEP-300 – леки слушалки с атрактивен дизайн

0
28

Компанията iriver представи на пазара два нови модела слушалки – ICP-770 и IEP-300. Новите устройства са подходящи както за iriver плейъри, така и за всеки друг мултимедиен продукт или мобилен телефон. Както отбелязва производителят, те се отличават с малко тегло, атрактивен дизайн и приятно звучене.

Силиконовите уплътнители се разполагат плътно в ушния канал, предотвратявайки „изтичането“ на музиката във външната среда, което позволява да се наслаждавате на любимите песни даже в шумни места и при това не се смесва с околния шум.

Моделът iriver ICP-770 се отличава със своята простота: тежи само 10 грама, проектиран е специално за млади и активни хора. Малките слушалки подхождат за сутрешно бягане или за фитнес зала – силиконовите уплътнители надеждно държат устройствата при бързи движения или вибрации.

iriver IEP-300 са малко по-тежки – тежат 20 грама и възпроизвеждат по-наситен звук. Атрактивният дизайн позволява на този модел да служи като аксесоар както във всекидневна атмосфера, така и на модна вечеринка.

И двата модела ще са достъпни в два цвята: черен и бял. Устройствата ще се появят през този месец. Ориентировъчната цена на ICP-770 е около 20 лева, докато IEP-300 ще струват 27 лева.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари