fbpx
-14 C
София

Jawbone представиха мобилния Bluetooth говорител Mini Jambox

Най-четени

Преди време компанията Jawbone представи на пазара говорителя с Bluetooth „Jambox“. Оригиналният модел бе наследен от по-голяма версия на име Big Jambox. Следващата посока изглежда е надолу, тъй последният продукт на фирмата има доста по-малки размери. Представяме ви Mini Jambox – говорител с Bluetooth, който можете да разнасяте навсякъде.

Говорителят има размерите на кен с „Ред Бул“: дълъг е около 15,4 сантиметра, висок – около 5,8 сантиметра и широк – около 2,4 сантиметра. Тежи около 227 грама. Корпусът му е изцяло алуминиев и се предлага в девет различни цвята и пет различни дизайна. Според Jawbone, батерията му може да издържи до 10 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика. Устройството е съвместимо с iOS и Android.

Главната цел на Mini Jambox е да бъде портабилен. Според директора на отдела по продуктово управление в Jawbone Тим Прайд концепцията на говорителя отразява променящия се живот на меломаните и нуждата им да разполагат с качествено озвучение в движение.

Дали обаче Mini Jambox е достатъчно мобилен е въпрос на лични предпочитания. На някои потребители със сигурност няма да им е удобно да го разнасят навсякъде, защото, макар и малък, изисква допълнително място, което може и да нямаме. А и цената му от $180 може да се стори прекалено висока за някои потребители.


 

 

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини