Китайската компания Jonsbo анонсира новите охладителни системи за оперативна памет с краткото име NC-1. Устройството е съвместимо с всички едностранни и двустранни DIMM памети и е оборудвано със светодиодна подсветка.

Радиаторите Jonsbo NC-1 са съставени от две анодирани алуминиеви пластини, съединени с болтчета. Топлината преминава към метала през специалните термични уплътнения. В горната част на тези охладители е поставена планка от полупрозрачна пластмаса, под която е поставена светодиодна подсветка с преливащи се 256 цвята с автоматична смяна на режима на светене. За захранването на подсветката се използва 3-пиновия конектор на вентилатора.

Конструкцията на новите охладители е съвсем опростена и може да се каже, че тяхната основна задача не е подобряването на температурния режим на плочките оперативна памет, а по-скоро да им се сложи така популярната последно време светодиодна подсветка.

Засега не са обявени датата за начало на продажбите и цената на новите охладители за оперативна памет Jonsbo NC-1 и тяхната цена. Производителят предлага модели с черен и червен цвят на радиаторите. В комплекта са поставени двете пластини на радиатора, двата уплътнителя, болтчетата и един шестограм.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари