Базираният в Китай производител на корпуси и системи за охлаждане Jonsbo, чиито продукти в Европа също се предлагат под марката Cooltek, добави в гамата си от продукти Mid-Tower корпус, носещ краткото име U5.

Устройството притежава строг външен вид и в него могат да се монтират дънни платки с форм-фактор ATX. При неговото производство е използвана 0,8 мм SGCC стомана и 2-мм листове, направени от алуминиево-магнезиева сплав. Страничните стени на корпуса, следвайки модните тенденции, са покрити с 4 мм закалено стъкло.

Размерите на Jonsbo U5 представляват 418(Д) x 219(Ш) x 440(В) мм при тегло 7,2 кг. Вътре в него се побират седем разширителни карти с дължина до 350 мм, процесорна охладителна система с височина до 160 мм, два 3,5 – и чифт 2,5-инчови устройства, както и ATX-съвместимо захранване за монтаж в предната част на шасито.

Освен това, конструкцията на Jonsbo U5 предвижда място за шест 120-мм вентилатори, както и два радиатора за течно охлаждане със стандартни размери от 120 и 240 мм. Върху входно-изходния панел са изведени два порта USB 3.0 и чифт 3,5-мм Mini-Jack аудио-конектора.

Препоръчителната цена за корпуса Jonsbo U5 не е обявена все още. По предварителни данни, в европейската търговска мрежа, той ще се предлага на цена от около €100.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари