Jotunheim е първият модулен усилвател за слушалки на Schiit Audio

0
81

Schiit Audio представи своя първи висококачествен усилвател за слушалки с модулна конструкция. Това е Jotunheim, който осигурява максимална гъвкавост и според производителя, модулната конструкция гарантира, че устройството няма да остарее морално.

 

Конфигурацията на Jotunheim се състои от крайния усилвател за слушалките и опционално един двата продаващи се отделни модула: изцяло балансен ЦАП изграден с чиповете AK4490 или пасивно решение.

 

Schiit Audio счита устройството за своя най-качествен и удобен усилвател в своята колекция. Използва се специално създадената от Schiit балансна схема Pivot Point с обратна връзка по ток, осигуряваща пълноценното използване на симетрични и несиметрични конектори. Използва се уникална симетрична технология за печатните платки, включваща два чипа AKM AK4490, с което се изключва използването на допълнително звено между ЦАП и усилвателя.

 

Пасивният модул осигурява много високо качество на звука при използване на съвременни ММ дози. Усилването е 44 децибела, като модулът работи без претоварване при входни сигнали до 53 mV.

 

Jotunheim без допълнителните модули струва $620, а допълнителните модули струват по $150. Schiit Audio допълва, че съвсем скоро ще представи за продажба нови модули за новия усилвател.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за