Kingston обяви появата на нова серия карти памет

0
484

Компанията Kingston разшири гамата си от карти памет с нова серия — Canvas. В нея ще бъдат включени три варианта.

Моделите Canvas Select трябва да са подходящи за запис на HD-видео и снимки с висока резолюция, снимани както с камери, така и със смартфони. Новите решения ще се характеризират с обем до 128GB при microSD вариантите и до 256 GB при SD, а  скоростта За предаване на данните ще бъде до 80 MB/s (четене) и 10 MB/s (запис).

Картите памет Canvas Go представляват решения за професионалните снимки. Ще позволят поддръжката както на видео, така и на снимки с резолюция 1080p и дори 4K, което ще ги направи незаменими за новите огледално-рефлексни фотоапарати, квадрокоптери или екшън-камери. В този случай, SD картите с памет ще имат обем до 512 GB, а microSD – до 128 GB. Скоростта за пренос на данните според производителя е 90 MB/s в режим на четене и 45 MB/s в режим на запис.

Картите памет Canvas React, макар и да се характеризират с по-малък обем, който е до 256 GB при SD картите, и до 128 GB при microSD, скоростта за предаване на данните при тях ще бъде по-висока от тази при предишните две — до 100 MB/s (четене) и 80 MB/s (запис).

Работим усилено, за да създадем нови и по-добри решения в областта на съхранението на данни, които ще отговарят на променящите се нужди на нашите клиенти. Флаш-картите Canvas имат голям капацитет и гарантират бърза скорост за трансфер на данните, което винаги ще позволява записването на важните моменти от живота“ — казва Валентин Витоло, EMEA Flash Business мениджър в Kingston.

Всички карти с памет са с доживотна гаранция и безплатна техническа поддръжка. Повече информация можете да намерите на официалния сайт на производителя.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари