Kingston представи качествените безжични слушалки HyperX Cloud II Wireless

3
505

HyperX, игровият отделът на Kingston Technology, официално представи безжичните геймърски слушалки HyperX Cloud II Wireless. Те се базират на популярните жични слушалки HyperX Cloud II, които се превърнаха в бестселър и от които са продадени милиони екземпляри.

Безжичният модул на слушалките използва 2,4 GHz честота, а устойчива връзка се поддържа в границите на 30 метра. Вградената акумулаторна батерия осигурява 30 часа автономна работа. В слушалките се използват 53 мм говорители с неодимови магнити. Те осигуряват равномерна честотна характеристика в честотния диапазон от 15 до 25 000 Hz,техният импеданс е 60 ома, а звуковото наляга достига 98 децибела.

На ниво драйвери е реализирана поддръжката на виртуален 7.1 режим. В Cloud II Wireless се използва здрава алуминиева основа, покрита с мека кожа и пенопласт, който за известно време запомня приетата форма, което осигурява по-голямо удобство за потребителите и геймърите.

Слушалките имат подвижен микрофон с поддръжката на функция за погасяване на шумовете и намаляване на излишните звуци, което е удобно при видеоконференции. Дизайнът на устройството в такъв, че дава възможност на геймърите да разположат микрофона по най-удобния начин. Слушалките имат и светодиоден индикатор, показващ дали микрофонът е включен. Има и вграден микрофонен мониторинг.

Продажбите на геймърските безжични слушалки HyperX Cloud II Wireless започват на 20 ноември тази година при цена $150 във фирмения интернет магазин на HyperX.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари