Koolance предлага за GeForce GTX TITAN-X воден блок и топлоразсейваща пластина

0
23
Вече имахме възможността да се запознаем с водния блок на словенската компания EK Water Blocks за графичния ускорител NVIDIA GeForce GTX TITAN-X, която предложи вариант за цялостно покритие. Сега обаче едно такова фирмено решение подготвя и компанията Koolance – продуктът на пазара ще се разпространява под името Koolance VID-NXTTNX.


Устройството на известния разработчик е изработено от никелирана мед, включвайки в себе си качествен POM-ацетал, елементи от неръждаема стомана и никелирани медни фитинги. Продуктът тежи малко повече от килограм и отговаря за охлаждането на компонентите от лицевата страна на платката, т.е. за GPU, захранващата подсистема и чиповете памет. На пазара охладителят с течност ще се предлага за $ 129,99.

Производителят не е забравил и VRAM чиповете, разположени на задната страна на адаптера GeForce GTX TITAN-X. За потребителите, които се притесняват за тяхното охлаждане, Koolance предлага backplate ACC-PLTNXTTNX, изработен от мед и с тегло един килограм. Цената му е $ 34.99.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за