LaCie обнови своите устройства за мрежово съхранение на информация

0
43

Компанията LaCie обнови своите мрежови устройства за съхранение на информация (NAS). Предишните модели d2, 2big и 5big Network получиха по-производителни процесори с честота 1,2 GHz и увеличение на поддържаната скорост за предаване на данни до 70 МВ/с.

Управлението на тези устройства стана още по удобно с използването на новия интерфейс, основан на виджети, които поддържат почти всички съвременни браузъри. В допълнение може да се отбележи, че софтуерното оборудване позволява автоматично осъществява на процеса по търсенето и инсталирането на актуализации, а към съществуващия във всяко устройство интерфейс присъства и по един порт USB, с възможност за включване на допълнителни твърди дискове. Системите 2big Network 2 и 5big Network 2 поддържат възможност за бързо включване на дискове обединени в масив RAID 1, а моделът 5big Network 2 позволява обединяването на дискове в масив RAID 6 и съдържа мрежов интерфейс Ethernet.

Мрежовото устройство за съхранение на информация LaCie d2 Network 2 е с капацитети от 1 ТБ до 2 ТБ на цена от $230, устройството 2big Network 2 може да притежава капацитети от 2 ТБ до 4 ТБ, а цената ще започва от $400. Моделът 5big Network 2 ще притежава капацитети на паметта от 2,5 ТБ до 10 ТБ, а минималната цена ще бъде $700, а продажбите на устройствата ще започне в близко бъдеще.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари