LaCie пуснаха нова серия външни дискове с USB 3.0

0
21

От поне три години насам LaCie предлагат външни твърди дискове с USB 3.0 за милионите собственици на компютри с Windows и OS X. Съвсем наскоро компанията обнови цялото си портфолио от такива продукти в унисон с последното поколение чипове от Intel – Ivy Bridge.

Обновената серия е направена специално за собствениците на последното поколение компютри MacBook Air, MacBook Pro и MacBook Pro с Retina Display. От LaCie твърдят, че в комбинация с тези продукти външните им дискове демонстрират най-добре пълните възможности на технологията USB 3.0.

Обновени са не само твърдите дискове, но и USB флаш памети като наскоро анонсираната RuggedKey, например. LaCie твърдят, че флашката вече прехвърля данни със скорост 150МВ в секунда при капацитет 32GB, което я прави един от най-бързите продукти от този клас на пазара в момента (а, според самата компания, най-бързият).

Rugged Triple и Porsche Design P 9223 и 9233 също са оптимизирани за последното поколение преносими компютри Мас. Всички описани досега продукти ще се появят до края на лятото в официалните магазини на Apple, в онлайн магазина на LaCie, както и в магазините на търговските партньори на компанията.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари