Leadtek WinFast GTX 670 – нова видеокарта с автоматичен овърклок

0
36

Leadtek представи новата видеокарта Leadtek WinFast GTX 670. Моделът е с NVIDIA Kepler архитектура и е базиран на чипа GK104 с 1344 CUDA-ядра и разполага с 2 GB GDDR5 памет с 256-битов интерфейс.

Графичният чип на видеокартата работи на честота от 915 MHz, която може автоматично да се ускорява до 980 MHz, благодарение на технологията NVIDIA GPU Boost, която следи за натоварването на адаптера и ако е необходимо увеличава работната честота. Видеокартата разполага с интерфейса PCI Express 3.0 и видео-изходите HDMI, DisplayPort, Dual Link DVI-I и Dual Link DVI-D.

А двуслотовото охлаждане ефективно премахва топлината от графичния чип. В конструкцията на Leadtek WinFast GTX 670 се използват твърдотелни кондензатори за висока надеждност и стабилност, дори и в режим на овърклок.

Новият модел поддържа технологии като NVIDIA Adaptive Vertical Sync и NVIDIA Surround. Първата използва сложни алгоритми за рендеринг, осигурявайки високо качество на изображенията, без изкривяване и рязък спад в производителността. NVIDIA Surround позволява използването на три монитора с резолюция 5760х1080 точки. Освен това, технологията дава възможност да се добави 4-ти монитор за изобразяване на мигновените съобщения в чата, браузъра или други елементи.

За съжаление, все още няма информация за датата на пускане в продажба и цената на видеокартата Leadtek WinFast GTX 670.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари