Leetgion El’Druin – мишка от бъдещето за RPG игри

0
73

Компанията Thermalright реши да предложи на запалените фенове на компютърните игри от жанра RPG ново мощно оръжие за изтребване на виртуални врагове. Мишката носи наименованието Leetgion El’Druin.

Моделът разполага с корпус с ефектен футуристичен дизайн, има размери 126 х 80 х 44 милиметра и се свързва към компютъра чрез USB кабел, защитен с оплетка. Доставният комплект на устройството включва и четири сменяеми подложки за дланта за постигане на максимално удобен захват.

Мишката е оборудвана с лазерен сензор с висока прецизност AVAGO 9500, като за задаване и фина настройка на резолюцията в диапазона от 100 до 5000 dpi е предвиден специален регулатор DPI Micro Tune.

Останалата част от спецификациите на устройството включва скрол колело и 12 програмируеми бутона, за които са използвани качествени и надеждни механични микропревключватели Omron Japan D2F-F. Освен това, върху двата странични панела на мишката са разположени снабдени със светодиодна подсветка специални манипулатори с кръгла форма, наречени Skill Power Action D-Pad (SPAD) и Omni-Tuner.

Производителят засега не съобщава информация относно ориентировъчната цена, датата на пазарния старт на Leetgion El’Druin и регионите, в които ще се продава устройството.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари