Lenovo разкри ThinkReality A3 умните очила със Snapdragon XR1 – за какво се използват

0
678

Lenovo представи новите ThinkReality A3 умни очила, които са базирани на едноименната платформа за обогатена реалност на производителя. Нареждат се до ThinkReality A6 очилата със Snapdragon 845, появили се през 2019.

Устройството е захранвано от Qualcomm Snapdragon XR1 чипсета

Той е създаден за работа в смесена реалност. Очилата имат 1080p стереоскопични дисплеи. От Леново описват A3 като следващо поколение решение за обогатена реалност. Рекламират се като леки, мощни и удобни.

Очилата са част от доста мащабно дигитално решение, което включва ThinkReality софтуер и Motorola мобилни телефони. Без значение дали се използват във виртуално пространство или за отдалечена работа, TR A3 подобряват възможностите на служителя и той може да прави много повече неща, без значение къде се намира.

Очилата трябва да са свързани към компютър или Motorola смартфон със Snapdragon чип от 800 серията. При компютрите се използва за виртуални монитори, които могат да са до 5 на брой. Работата се случва на компютъра, а ти виждаш всичко през очилата.

Има индустриална версия, която е направена за използване с Motorola телефони. Предназначението ѝ е за осигуряване на обогатена реалност в работния процес – за 3D визуализации, моделиране и други подобни.

Lenovo ThinkReality A3 ще започнат да излизат на избрани пазари в средата на годината.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари