Lenovo IdeaPad U300s е вече достъпен за предварителни поръчки

0
23

Lenovo съобщиха, че вече са отворили предварителните поръчки на ултрабука IdeaPad U300s, който трябваше да се появи на пазара още преди няколко месеца. Неизвестни технически затруднения заставиха китайския производител да отложи представянето на модела през лятото. Въпреки това, празничния сезон може да се окаже успешен за IdeaPad U300s.

13-инчовият конкурент на MacBook Air ще има дебелина 1,54 см и ще бъде изключително лек, удобен за транспортиране и въпреки това достатъчно мощен за да задоволи потребностите на по-голямата част от потребителите. Алуминиевия компютър е снабден с нова клавиатура, който осигурява навлизането на въздух за охлаждане на компонентите- нова система, разработена от Intel.

U300s използва процесор Intel Core i7 от 1,8GHz с вграден графичен чип, а дисплеят му разполага с резолюция 1366х768р. Ултрабукът разполага с ново поколение USB 3.0 и HDMI порт. Вградената памет за съхранение на любимо съдържание е 256GB, като Lenovo са използвали SSD диск за да спестят място. С негова помощ операционната система се зарежда само за 10,5 секунди. Ноутбукът разполага с четириклетъчна батерия, за която се твърди че издържа до шест часа при едно зареждане. Засега можете да поръчате IdeaPad U300s само от Lenovo, на цената от $1499.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари