fbpx
-6.4 C
София

Lenovo ThinkCentre Nano M90N: Малък и красив.

Най-четени

Хората днес искат големи екрани. Но от там идва и проблема: размера на работното място е лимитирано, следователно има нужда от по малки десктоп компютри и тук се намесва Lenovo с новия ThinkCentre Nano M90N, или както го нарича производителя най-малкия комерсиален настолен компютър.

С размери на голям шоколад, ThinkCentre Nano M90N е базиран на мобилната платформа съвместима с днешните входно/изходни интерфейси. това включва: безжична карта, Гигабитов лан, DisplayPort, USB Type-A (3x), USB Type-C (2x), и 3.5-мм вход за слушалки с микрофон.

По време на представянето Lenovo не предоставят детайлни спецификации и цена, но днешните мобилни платформи поддържат значителна проиводителност, следователно и ThinkCentre Nano M90N трябва да предложи параметри на добър мобилен компютър.
Бивайки Lenovo Think маркирано устройство, ThinkCentre Nano M90N идва в корпус с черно и червено, Въпреки че изглежда стилно, устройството може да бъде поставено зад екрана и да спести място на работното пространство. Очевидно с размерите си може да бъде поставено почти навсякъде.

В допълнение ThinkCentre M90n-1 Nano IoT, Lenovo анонсира и M90n Nano IoT версия с разширена температурно ориентиран обхват като в корпуса има по добро охлаждане.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини