Lenovo ThinkPad E425 и E525 – лаптопи на базата на AMD Llano

2
20

В края на текущия месец компанията Lenovo ще започне продажбите на лаптопите от бизнес клас ThinkPad E425 и E525 с диагонал на дисплея съответно 14 и 15,6 инча.

Преносимите компютри са оборудвани с хибриден процесор AMD A-Series (Llano). Чиповете от тази линия имат по две или четири изчислителни ядра, както и вграден графичен контролер Radeon HD 6000 с поддръжка на програмния интерфейс DirectX 11.

Обемът на оперативната памет на устройствата е до 8 гигабайта, а капацитетът на твърдия им диск – до 750 GB. Лаптопите разполагат с оптично устройство DVD, четец на карти „4 в 1“, уеб камера, HDMI интерфейс и сензор за пръстови отпечатъци (по желание). Преносимите компютри работят под управлението на операционната система Windows 7. Новите продукти ще могат да бъдат закупени на ориентировъчната цена от 550 щатски долара.

Едновременно с лаптопите компанията Lenovo представи и мобилния монитор ThinkVision LT1421 Wide с диагонал 14 инча. Устройството с дебелина около 1 сантиметър се свързва към компютър чрез USB интерфейс, като предоставя на потребителя допълнително работно пространство. Цената на новия монитор е $ 220.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bazu
bazu

И докато дойде в България пак ще струва майка си и баща си. 🙂

Viiipeer
Viiipeer

Доста добре, като цена/параметри.