LG анонсираха два нови продукта с Google TV

0
59

Вече ви разказахме за няколко продукта на LG, които бяха не традиционно представени още седмици преди CES. Вчера ви уведомихме за новите модели системи за домашно кино както и за новия ТВ проектор на корейската компания. Това обаче съвсем не е всичко. LG разширяват гамата си продукти с Google TV с цели два нови модела: LG GA7900 и GA6400.

GA7900 е от по-висок клас и има два варианта – единият телевизор има 47-, а другият – 55-инчов екран. И двата имат миниатюрна рамка, която от далеч може да остане незабелязана. GA6400, от своя страна, се предлага в цели пет модела, съответно с 42-, 47-, 50-, 55- и 60-инчов екран. Интелигентният заглавен екран на телевизорите предлага лесен достъп до видео услуги като YouTube или HBO Go, както и до приложения подредени в папки. Част от екрана показва прогнозата за времето и последните новини.

Всички телевизори ще се продават в комплект с дистанционното управление Magic Remote. Потребителите ще могат да използват и вградената физическа клавиатура, за да търсят информация в Мрежата. Тези, които имат телефони или таблети с Android, ще могат да пращат клипове от мобилните си устройства към телевизорите посредством Wi-Fi.

На този етап все още не знаем какви ще са цените на телевизорите и кога те ще бъдат пуснати на пазара. Трябва да дочакаме до CES 2013, за да разберем.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари