LG анонсира сензорните плазмени телевизори PenTouch

3
38

Южнокорейската компания LG показа няколко плазмени телевизора от новата си линия PenTouch. Както можете да се предположи от името на серията, главната особеност на устройствата са сензорните им възможности. За целта в доставния комплект на телевизорите са включени два специални стилуса.

Устройствата могат да бъдат управлявани с тяхна помощ, като потребителят има възможност да осъществява навигация по менютата, използвайки предварително инсталираните инструменти (календар, програма за преглед на изображения и т.н.), или просто да рисува. Следва да се уточни, че описаните функции са достъпни само при условие, че телевизорът е свързан към компютър под управлението на операционната система Windows.

Освен това, по-голямата модификация на PenTouch поддържа технологията 3D (за гледане на възпроизвежданото съдържание се изискват специални очила). Тя ще струва 2 200 щатски долара. Аналогичният модел с диагонал на екрана 60 инча, но без поддръжка на 3D, ще коства на желаещите да го закупят $ 1 700. И накрая, най-малката модификация на PenTouch е получила по-малка матрица (50 инча) и, съответно, най-достъпната цена – 1 100 долара.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Mitaka158
Mitaka158

След няколко години:
Телефони с плазмени екрани 120″ и клавиатура
Телевизори с тъч технология и AMOLED или PHOLED 4″ екрани:D

Mitaka158
Mitaka158

След няколко години:
Телефони с плазмени екрани 120″ и клавиатура
Телевизори с тъч технология и AMOLED или PHOLED 4″ екрани:D

killchain
killchain

В джобчето ми дрънкат… 120 инча, нали така? 😛