LG обзаведе своя модел GD510 със соларни панели

4
30

Както писахме преди няколко месеца, че от LG възнамеряват да представят подобрена версия на своя модел GD510, което се изразява в поставянето на допълнителни соларни панели, от които моделът ще може да се зарежда от слънчевата енергия, това вече е факт и новият модел е наречен с името GD510 Sun Edition. От оригиналния модел GD510 се отличава с това, че освен обичайната акумулаторна батерия, той е снабден със соларни панели, което позволява зареждането на устройството от слънчевата енергия, без да се налага включването му в електрическата мрежа.

Способността на LG GD510 Sun Edition да преобразува слънчевата енергия в електрическа пести не само батерията, но и това може да бъде много полезно, ако батерията е напълно разредена и се налага провеждането на спешен разговор. За да се проведе разговор от 2 минути и 15 секунди, например, устройството трябва да престои, около 10 минути на слънчева светлина (като това съвсем не са точни данни).

Моделът LG GD510 Sun Edition е оборудван с 3-Мп камера, MP3-плейър, а така също и приложения за работа със социални мрежи. Моделът притежава 3-инчов сензорен TFT-дисплей с поддръжка на резолюция 240х400 точки, модул Bluetooth и слот за карта памет microSD.

LG GD510 Sun Edition ще се продава за момента само в Украйна, през февруари 2010 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари