LG обновиха дистанционното Magic Remote

0
342

На CES 2013 LG ще представят обновения си модел дистанционно управление Magic Remote. Подобно на предшественика си, носещ същото име, устройството разпознава жестове, използване на курсор и гласови команди. Разликата е, че в новия модел има значителни подобрения в последния от трите изброени елемента.

В новия Magic Remote е интегрирана технология за разпознаване на естествения език. Този софтуер, твърдят LG, кара избирането на канали да звучи като разговор с телевизора. Технологията може да бъде използвана и за търсене в менютата или за сърфиране в интернет. Освен това, времето за реакция от страна на телевизора изглежда ще е осезаемо скъсено.

Що се отнася до курсора, за който споменахме по-рано, той се използва за кликване, завлачване и пускане на икони или файлове и дори за гейм контролер. Кръглият бутон пък се използва за сърфиране в Мрежата, разглеждане на менютата, скролване на големите страници и увеличаване или намаляване на изгледа в приложения като Google Maps.

Новият Magic Remote ще се предлага в два модела. Единият ще се продава заедно с premium телевизорите CINEMA 3D Smart и ще включва бутони с LED подсветка, докато вторият модел ще идва в комплект със стандартните CINEMA 3D Smart телевизори.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари