LG представиха развлекателната система homeBoy

0
37

След като обърнахме внимание на най-важните и вълнуващи джаджи представени по време на Мобилния световен конгрес в Барселона, време е да се върнем няколко дни назад към онези не чак толкова революционни продукти, които все пак заслужават да бъдат споменати. Един от тези продукти е новата развлекателна система на LG наречена homeBoy.

Системата е предназначена за съвместно ползване с таблета LG G Pad 8.3. В горната си част homeBoy има място, на което се поставя таблетът. След свързване на двете устройства (посредством Bluetooth) всички звуци от приложенията заредени в таблета, както и музиката, разбира се, ще се чуват от говорителите на системата.

Освен по-добър звук, homeBoy предлага и свързване на таблета с телевизор с цел визуализиране на съдържанието на два екрана. Дори когато е свързана към телевизор, системата ще продължава да възпроизвежда звука през собствените си говорители. Според тези, които са имали възможността да видят устройството на живо, звукът наистина е добър. Тези, които наистина държат на доброто озвучение, ще се зарадват и на факта, че по продукта е работил специалистът в тази област Марк Левинсън.

В момента нямаме информация за това на каква цена ще се продава homeBoy, както и в кои страни ще бъде пусната. Ще ви уведомим веднага щом научим тези подробности.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за