LG представи първия в света навиващ се телевизор на CES 2019

0
1510

LG Electronics представи първия в света навиващ се телевизор от следващо поколение OLED TV на изложението CES 2019 в Лас Вегас.

Революционният модел LG SIGNATURE OLED TV R преобръща представите за това какви функции може да има един телевизор, като освен изкуствен интелект, включва и функция за навиване. Освен тези иновации, новите телевизори на LG имат ненадминати качества на картина и звук.

В последните години основната тенденденция при телевизорите е да увеличават големината на екраните си и разделителната си способности, а потребителите продължават да търсят по-вълнуващи зрителни преживявания. Големите и обемни стари модели телевизори доскоро доминираха пространството в домовете, но новите модели предлагат утра тънки екрани и дизайн, който да е приятен акцент във всяко помещение.

С миналогишния си модел OLED телевизори, LG представи на пазара устройство с напълно революционни характеристики на екран. Изключително тънкият екран обаче не отстъпва по нищо на другите модели що се отнася до технически характеристики. Най-новият OLED телевизор на LG, представен на CES изложението в Лас Вегaс, има революционна функция за навиване.

Новият навиващ се LG SIGNATURE OLED TV R модел позволява на потребителите да променят по своя преценка личното си пространство, без да се съобразяват с големината на своя телевизор, който неминуемо заема място в стаята.  Телевизорът има три функции на гледане – Full View, Line View and Zero View, които позволяват на потребителите да гледат телевизия по нов начин, благодарение на развитието на OLED технологии.

Full View функцията включва голям екран с най-високо ниво на контраст, дълбочина и реализъм на картината

Невероятната функция за изкуствен интелект на картината и звука, с втора генерация интелигентни процесори α (Al-pha) 9 на LG и алгоритъм за дълбоко обучение, дава на този телевизор невероятни предимства. Потребителите могат да работят с устройството с гласови команди чрез системата за изкуствен интелект Alexa на Амазон и новите допълнителни системи за 2019 – AirPlay 2 и HomeKit на Apple. С помощта на AirPlay 2 потребителите свободно могат да гледат видео от iTunes и други платформи за видео, музика и снимки. С HomeKit те ще могат да контролират своя телевизор с помощта на Home приложението или през Siri.

Line View функцията позволява на една част от LG SIGNATURE OLED TV R да остане скрит, като тази функция е подходяща, когато няма нужда да се използва пълния екран на телевизора. Потребителите могат да използват екрана за различни приложения, включително да го превърнат в часовник, който да показва часовото и метеорологичното време, да го използват за музикални приложения или за Home Dashboard или пък да го използват за виртуална сменяваща се рамка за снимки.

С функцията Zero View всички 65 инча на LG SIGNATURE OLED TV R се скриват и телевизорът се навива в своята основа. Дори и с тази функция обаче потребителите могат да се наслаждават на музика и друго аудио с аудио системата Dolby Atmos.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за