LG представи XBOOM 360

0
546

Новата тонколона XBOOM 360 (модел RP4) от LG се отличава с конично-цилиндричен дизайн и осигурява автентичен потапящ звук, който е идеален за всяко пространство и всеки повод. Впечатляващата форма на тонколоната позволява на LG XBOOM 360 да излъчва звук във всички посоки за реалистично преживяване с впечатляваща мощност и яснота. Идеална за днешния начин на живот и подходяща за малки социални събития, тази стилна тонколона ще дебютира на ключови пазари от този месец.

Атрактивният дизайн на LG XBOOM 360 е не просто приятен за окото – функцията му е да приспособи структурата на тонколоната за звук без изкривявания. Обикновено това се среща само в аудио продукти от висок клас. Рефлекторната структура на тонколоната и нискочестотния високоговорител са проектирани да доставят 360-градусов звук с минимални изкривявания. Независимо дали са на закрито или навън, XBOOM 360 обгръща слушателите с богат детайлен звук, внасяйки усещане за триизмерно преживяване във всеки музикален жанр.

Първокласното качество на тонколоната и нискочестотния спийкър също помагат за създаването на убедителна и изключително добре балансирана звукова сцена. Титаниевата диафрагма създава линейна честота за превъзходна производителност и точно възпроизвеждане във високочестотния диапазон. Освен това, издръжливият нискочестотен спийкър от стъклени влакна генерира динамичен бас с ясна естествена реакция от средния диапазон. Комбинацията от мощни драйвъри и мощност от 120 W позволява на LG XBOOM 360 да превърне всяка стая или пространство в приятно място за слушане.

Най-новата безжична тонколона на LG е проектирана да осигури гъвкаво и многопластово изживяване на днешното потребителско търсене

LG XBOOM 360 може да създаде подходящата атмосфера за всеки повод, благодарение на 360-градусовото осветяване с три различни предварително зададени настройки -Ambient, Nature и Party – както и набор от персонализирани опции за осветяване и звукови ефекти, които може да се използват с придружаващото приложение. В него потребителите ще намерят и функция DJ Effect, която позволява смесването на множество звукови ефекти. Тонколоната предлага 10 часа удоволствие от слушането с едно зареждане, включва вградена метална дръжка за лесна преносимост и има изтънчен издръжлив платнен калъф (наличен в цветове Beige, Burgundy, Charcoal Black и Peacock Green), който внася топлина и стил към всяка обстановка.

Най-ключовото е, че XBOOM 360 олицетворява постоянния стремеж на LG за намаляване на въздействието му върху околната среда. Изработен частично от рециклирана пластмаса и други обработени материали, тонколоната притежава сертификат за екологичен продукт от SGS Société Générale de Surveillance SA от Швейцария, Environmental Claim Validation от Underwriters Laboratories и Global Recycled Standard recognition от Control Union Certifications.

Характеристики

 Размер                       250 x 514 x 250мм (WHD)

Захранване              120W RMS (когато е включен към захранване)

Спийкър                  Authentic Omnidirectional Sound

                                   Glass Fiber Woofer 5.25-inch x 1

                                   Titanium Horn Tweeter 1.0-inch x 1

Други опции            Mood Lighting (Ambient / Nature / Party)

                                   DJ Effect (app required)

                                   Wireless Party Link (connect two speakers wirelessly)

XBOOM App (iOS/Android)

Преносимост           До 10 часа живот на батерията (29Wh) между зарежданията

Carrying Handle

Свързаност              Bluetooth / USB 2.0 / Aux

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари